Galéria

Felújított gyermekkönyvtár

2019. február 28. | 16db kép

Bővebben

Zárórendezvény és átadóünnepség

2019. február 28. | 17db kép

A sajtónyilvános zárórendezvényen Dr. Hoppál Péter országgyűlési képviselő, Polics József polgármester és Steinerbrunner Győzőné intézményvezető adták át hivatalosan az elkészült gyermekkönyvtárat.

A köszöntők után a Gagarin Általános Iskola 4. i. osztályos tanulói (felkészítő tanárok: Berta Istvánné és Tarr Árpádné) adtak elő egy erre az alkalomra készített műsort, majd étel-ital várta a vendégeket.

 

Bővebben

Nyitórendezvény a Gyermekkönyvtárban

2018. május 29. | 7db kép

Elindult a gyermekkönyvtári részleg teljes felújítása, amelynek végén teljesen megújult berendezés, korszerű elektronikai eszközök és a már megszokott érdekes programok sora várja a gyerekeket. 

A nyitórendezvényen Polics József polgármester és Steinerbrunner Győzőné igazgató mutatták be a projektet és a könyvtárban zajló egyéb fejlesztési programokat.

Bővebben

Bringa Rally a családoknak

2015. április 20. | 11db kép

A családokat várták április 18-án a komlói könyvtár második kerékpáros programjára és a borús idő ellenére voltak, akik a túrára is beneveztek!

Bővebben

A víz és energiatakarékosság napja

2015. április 13. | 10db kép

A víz és energiatakarékosság napján olyan praktikákat sajátíthattak el a jelen levők, melyek a mindennapok során is könnyen alkalmazhatók és segítségükkel még a havi víz- és villanyszámlán szereplő összeg is csökkenthető.

Bővebben

Bringa Rally

2015. március 17. | 10db kép

A Bringa Rally alkalmával KRESZ oktatásban részesültek a diákok, majd az elméleti tudásukat ellenőrző teszt kitöltése után gyakorlatban is alkalmazhatták a tanultakat, a valós helyzeteket szimuláló pályán.

Bővebben

Az óriásplakátok

2015. március 1. | 4db kép

Akik Komlón járnak, élőben is találkozhatnak az óriásplakátjainkkal a Tesco bejáratánál, a Pécsi úton és a Zrínyi utcában!

Bővebben

Az ivóvíz napja Komlón

2015. február 23. | 8db kép

Öt általános iskolai osztály vett részt a komlói könyvtár programján, melyen előadások és játékos feladatok segítségével tanulhattak a vizeink megóvásának fontosságáról a diákok.

Bővebben

Az energiatakarékosság napja Komlón

2015. február 23. | 8db kép

Öt általános iskolai osztály vett részt a komlói könyvtár energiatakarékosságot a középpontba állító programján, melyen előadások és játékos feladatok segítségével tanulhattak a környezetvédelemről a diákok.

Bővebben

A szelektív hulladékgyűjtés napja Komlón

2015. február 6. | 8db kép

Mintegy száz általános iskolás vett részt a komlói könyvtár szelektív hulladékgyűjtést népszerűsítő programján, melyen kézműves foglalkozásokon, előadáson és filmvetítésen szerezhettek új ismereteket.

Bővebben

A könyvtár

2014. december 19. | 2db kép

Komló Város Önkormányzat József Attila Városi Könyvtár és Muzeális  Gyűjtemény

Bővebben