Sajtómegjelenések

Felújított mesevilág fogadja a gyerekeket

2019. március 2. | bama.hu

Teljes körű felújításon és korszerűsítésen esett át a komlói József Attila Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény gyermekkönyvtára. A megújult bibliotékát színvonalas rendezvény keretében adták át.

Bővebben

Könyvtárfelújítás Komlón

2019. március 1. | Pannon TV

Felújított mesevilág fogadja mostantól a komlói gyermekkönyvtár látogatóit. 32 millió forintos, európai uniós finanszírozású beruházással az elmúlt egy évben teljes rekonstrukción esett át a belvárosi épület gyermekrészlege.

Bővebben

Kitárulnak a dínóbirodalom kapui

2019. február 28. | Komlói Újság

Felújított mesevilág fogadja mostantól a komlói gyermekkönyvtár látogatóit. 32 millió forintos, európai uniós finanszírozású beruházással az elmúlt egy évben teljes rekonstrukción esett át a belvárosi épület gyermekrészlege, ami a könyvek mellett korszerű digitális eszközökkel és sokféle programmal is várja a látogatóit.

Bővebben

Vonzóbbá teszik a gyerekeknek a könyvtárat

2018. július 1. | bama.hu

Teljes körű felújítás, belsőépítészeti átalakítás és eszközbeszerzés is a része annak a több mint 32 milliós projektnek, amely a közelmúltban kezdődött a komlói gyermekkönyvtárban.

Bővebben

Új szerepben a gyerekkönyvtár

2018. május 30. | Pécsi Hírhatár

Teljes körű felújítás, belsőépítészeti átalakítás és eszközbeszerzés is a része annak a több mint 32 milliós projektnek, amely a napokban kezdődött a komlói gyermekkönyvtárban.

Bővebben

Dínóbirodalom a komlói könyvtárban

2018. május 29. | Komlói Újság

Teljes körű felújítás, belsőépítészeti átalakítás és eszközbeszerzés is a része annak a több mint 32 milliós projektnek, amely a napokban kezdődött a komlói gyermekkönyvtárban. Az Európai Unió által támogatott fejlesztés célja, hogy az egész életen át tartó tanulás feltételeit biztosítsa az intézményben.

Bővebben

Pécsi Hírhatár: Harminc millió környzetvédelemre

2015. június 1. | Pécsi Hírhatár

Befejeződött a komlói könyvtár környezetvédelmi beruházása.

Bővebben

Komlói Napilap: Végéhez ért a komlói könyvtár környezetvédelmi beruházása

2015. május 29. | Komlói Napilap

Harmincmilliós környezetvédelmi beruházás ért véget a komlói könyvtárban, mely felújításokat és egy, a fenntartható életmódot népszerűsítő programsorozatot is magába foglalt. Az európai uniós forrásból 2014 augusztusa és 2015 májusa között megvalósult projekt rendezvényein több száz diák és felnőtt vett részt, valamint az intézmény mindennapi működését is környezetbarátabbá tette.

Bővebben

Komlói Újság: Végéhez ért a komlói könyvtár környezetvédelmi beruházása

2015. május 29. | Komlói Újság

Harmincmilliós környezetvédelmi beruházás ért véget a komlói könyvtárban, mely felújításokat és egy, a fenntartható életmódot népszerűsítő programsorozatot is magába foglalt.

Bővebben

Kikötő Online: Minden csepp számít

2015. április 9. | Kikötő Online

Ezúttal egész családokat várnak a komlói könyvtár környezettudatossági programsorozatának következő állomására, melynek fő témája a víztakarékosság lesz. Az események megrendezése mellett magán a könyvtár épületén is jelentős átalakításokat végeztek mintegy harmincmillió forintos, európai uniós támogatás segítségével.

Bővebben

Bama: Bringa-rallye a komlói könyvtárban

2015. március 12. | bama.hu

Kerékpáros vetélkedőt rendeznek jövő hétfőn a komlói városi könyvtárban az egész tavaszt végigkísérő környezettudatossági rendezvénysorozat részeként. Az általános iskolásoknak szóló program egyszerre szól a környezetbarát közlekedésről és a biztonságról.

Bővebben

Bama: Az energiával spórolj, ne a betűkkel!

2015. február 20. | bama.hu

Környezettudatosság szempontjából mintaintézménynek tekinthető a komlói könyvtár, mely egy harmincmillió forintot is meghaladó költségvetésű, az Európai Unió által támogatott környezetvédelmi projektnek köszönhetően jelentős fejlesztéseket hajthatott végre. A pályázathoz kapcsolódó kiegészítő programsorozat segítségével a város lakói körében népszerűsítheti is a fenntartható életmód fontosságát.

Bővebben

Komlói Újság: Szelektív hulladékgyűjtés napja a városi könyvtárban

2015. február 9. | Komlói Újság

Harmincmilliós környezetvédelmi beruházás vette kezdetét a komlói könyvtárban. Az Európai Unió támogatásával az intézmény infrastruktúráján fejlesztenek, és programsorozat keretében segítenek a város lakóinak a környezettudatos szemléletmód elsajátításában is.

Bővebben

Kikötő Online: NE CSAK A KÖNYVEIDET VÁLOGASD MEG!

2015. február 2. | Kikötő Online

Harmincmilliós környezetvédelmi beruházás vette kezdetét a komlói könyvtárban. Az Európai Unió támogatásával az intézmény infrastruktúráján fejlesztenek, és programsorozat keretében segítenek a város lakóinak a környezettudatos szemléletmód elsajátításában is. A projekt keretében szervezik meg február 5-én a szelektív hulladékgyűjtés napját, melyre elsősorban az iskolásokat várják.

Bővebben

Komlói Újság: Ne csak a könyveidet válogasd! – a szelektív hulladékgyűjtésre fókuszál a komlói könyvtár

2015. január 30. | Komlói Újság

Harmincmilliós környezetvédelmi beruházás vette kezdetét a komlói könyvtárban. Az Európai Unió támogatásával fejlesztik az intézmény infrastruktúráját, ezután programsorozat keretében ismertetik meg a város lakóival a környezettudatos szemléletmódban rejlő lehetőségeket.

Bővebben

Bama: Ne csak a könyveidet válogasd! - a szelektív hulladékgyűjtésre fókuszál a komlói könyvtár

2015. január 30. | Bama.hu

Harmincmilliós környezetvédelmi beruházás vette kezdetét a komlói könyvtárban. Az Európai Unió támogatásával fejlesztik az intézmény infrastruktúráját, ezután programsorozat keretében ismertetik meg a város lakóival a környezettudatos szemléletmódban rejlő lehetőségeket. A projekt keretében február 5-én szervezik meg a szelektív hulladékgyűjtés napját, amelyre elsősorban az általános iskolásokat várják.

Bővebben

Komlói Újság: Infrastruktúra-fejlesztés és környezeti nevelés Uniós pénzből a komlói könyvtárban

2014. december 14. | Komlói Újság

Több tízmillió forintos környezetvédelmi program indul decemberben a komlói könyvtárban. A fél évig tartó beruházás menetrendjében számos infrastrukturális beruházás mellett a helyiek környezettudatosságát erősítő rendezvények is szerepelnek.

Bővebben

Komlói Napilap: Infrastruktúra-fejlesztés és környezeti nevelés a komlói könyvtárban

2014. december 11. | Komlói Napilap

Több tízmillió forintos környezetvédelmi program indul decemberben a komlói könyvtárban. A fél évig tartó beruházás menetrendjében számos infrastrukturális beruházás mellett a helyiek környezettudatosságát erősítő rendezvények is szerepelnek.

Bővebben